Lekkages aan het dak

Lekkage
Blog

Een lekkage aan het dak is vervelend. U heeft net die hele zolder mooi gestukadoord en bent helemaal klaar om de laatste hand te leggen aan de afwerking van de zolder. Opeens ziet u van die verschrikkelijke gele vlekken ontstaan. Ai, een lekkage. Dat wilt u natuurlijk en zo snel mogelijk verhelpen en u wilt de woning zo snel mogelijk weer netjes hebben. Dat kan. Maar daarvoor moet u wel eerst de oorzaak achterhalen. En dat kunnen er veel zijn.

Zo is een veel gehoorde oorzaak van lekkages aan het dak simpelweg dat er sprake is van een lekke dakpan. Dan rest u niets anders dan die dakpan te vervangen. Ook kan het zo zijn dat het loodbeslag niet helemaal goed meer is en dat u dat moet laten vervangen. Of een dakpan kan gewoon scheef liggen, waardoor de regen er precies onderdoor loopt. Mogelijkheden te over, maar bovenal voldoende oorzaken voor een mogelijke lekkage.

Voorkom lekkagesLekkage

Een loodgieter kan u helpen deze en andere lekkages te voorkomen. Zeker voor wat betreft het loodbeslag en het zinkwerk, kunt u bij de loodgieter terecht om uw schade te laten repareren. Of om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de schade te beperken. Wanneer u periodiek of met regelmatige intervallen de loodgieter vraagt uw probleem op te lossen, kunt u er voor zorgen dat u niet snel weer tegen een lekkage aanloopt. Zeker de vervelende, niet acute lekkages, die lastig te vinden zijn, kunt u hiermee goed en relatief goedkoop voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button