WC ontstoppen in Hoorn

Heeft u het idee dat u uw toilet niet langer goed door kunt spoelen? Hangt er een vervelende geur rond de toiletpot? Blijft het water in het toilet staan? In deze situaties kan uw wc ontstoppen in Hoorn noodzakelijk zijn. Zelf een wc ontstoppen is vaak lastig, daar particulieren niet over de benodigde hulpmiddelen beschikken. Het gebruik van een krachtig ontstoppingsmiddel lijkt vaak interessant, maar is het niet. Deze middelen zijn schadelijk voor mens en milieu. Daarbij kunnen ze voor schade aan het afvoerstelsel zorgen, afhankelijk van de gebruikte materialen. Onze loodgieters in Hoorn hebben een ruime ervaring in een wc ontstoppen. Ze helpen u graag om uw toilet weer goed door te laten stromen.

WC ontstoppen door ervaren loodgieters

Een wc ontstoppen begint voor onze loodgieters bij het opsporen van de oorzaak hiervan. In sommige gevallen bevindt de oorzaak van een verstopping zich niet onder het toilet, maar elders in het stelsel van afvoerleiding. Een verstopping onder de gootsteen kan ertoe leiden, dat het water in uw toilet of bijvoorbeeld douchebak op de eerste etage niet meer goed wegstromen. Op basis van de gevonden oorzaak zorgen de loodgieters direct voor een passende oplossing.

Het gebruik van professionele apparatuur bij een wc ontstoppen maakt dat zelfs de meest hardnekkige verstopping op te lossen is. Daarbij hoeft u nooit lang te wachten, voordat u geholpen wordt. Onze loodgieter biedt u de hulp van een spoedservice aan. Deze spoedservice staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij een verstopte afvoer onder het toilet. Zo voorkomen we dat u lang zonder wc in huis zit! Het is verstandig om de hulp van een loodgieter zo snel mogelijk na het opmerken van het moeizaam wegstromen van water uit de toiletpot in te schakelen.

Wc verstopt door verstopte riolering

WC ontstoppenUw wc kan ook verstopt zijn door een verstopte riolering. Elke huiseigenaar overkomt het weleens en het is nooit een pretje; een verstopt riool. U heeft net visite over de vloer en vervolgens komt u gast met het verhaal dat de wc niet meer doorspoelt. Bovendien kwamen er al enkele dagen nare luchtjes uit de wc naar boven die u met veel luchtverfrisser nog voordat het bezoek arriveerde zoveel mogelijk heeft kunnen maskeren. Op deze momenten worden we ons er allemaal weer bewust van wat voor belangrijke functie het riool in huis vervult. Een niet of slecht functionerend riool zorgt voor allerlei problemen en moet zo snel mogelijk ontstopt worden. Wilt u met spoed een riool ontstoppen in Hoorn dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn.

Bel nu onze loodgieter

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button