Cv-ketel vervangen in Hoorn

Een cv-ketel vervangen in Hoorn is eens in de tien tot circa vijftien jaar nodig. Mogelijk werkt uw huidige cv-ketel niet meer naar behoren, of past het rendement hiervan niet meer bij uw verwachtingen. Tegenwoordig zijn er veel zuinigere modellen, dan de modellen die tien jaar geleden werden verkocht. In hele oude woningen wordt soms zelfs nog gebruik gemaakt van een losse boiler naast de cv-ketel. Iets wat tegenwoordig nauwelijks meer voorkomt; beide apparaten worden normaliter gecombineerd. Een cv-ketel vervangen in Hoorn is een klus die u aan onze loodgieter over kunt laten.

Professionele vervanging cv-ketel in Hoorn

cv ketel vervangenBij een vervanging van de cv-ketel in Hoorn starten we met een persoonlijk advies. Laat u bijpraten over de laatste trends op het gebied van cv-ketels en kijk samen met onze loodgieter naar de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Het maakt het makkelijker om een keuze te maken, wanneer u voor een nieuwe cv-ketel gaat. Bij een cv-ketel vervangen in Hoorn zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk aan de kosten voor de aanschaf van het apparaat, het rendement van de cv-ketel, de brandstof die deze nodig heeft (gas of elektra), enzovoorts. Onze loodgieter vertelt u er graag meer over.

Vervangen en installeren

Wanneer u een geschikte cv-ketel gevonden heeft, starten we met het vervangen van uw oude cv-ketel in Hoorn. Wij kunnen de cv-ketel voor u demonteren en afvoeren. Na demontage zorgen we direct voor het plaatsen van de nieuwe cv-ketel. De cv-ketel wordt uitgebreid getest, om te voorkomen dat deze al snel in storing komt te staan. Het bijvullen van de cv-ketel is hierbij bijvoorbeeld essentieel. Tevens is het periodiek laten bijvullen van de cv-ketel belangrijk om te profteren van het hoge rendement van de cv-ketel. Ook voor het onderhoud aan de cv-ketel kunt u op onze hulp rekenen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button