Veelgestelde vragen

Hieronder leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Op deze manier kunnen we u snel helpen! Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 0229-729020.

Wij zijn werkzaam in Hoorn en omliggende plaatsen.

Simpel, u kunt ons bellen naar 0229-729020.

Meestal zijn het vochtplekken die u attenderen op een lekkage. Heel vervelend, maar er is geen tijd om te balen. Om de schade zoveel mogelijk te beperken is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Het is handig om te weten waar de lekkage zich precies bevindt, dit is niet altijd dezelfde plek als waar het vocht zichtbaar is. Als u het probleem niet zelf kunt of wilt oplossen, dan kunt u contact opnemen met een loodgieter zodat deze het probleem kan oplossen.

Ja. U kunt ervoor kiezen om zelf de leidingen te verleggen. Als u hiervoor kiest is het handig om eerst te kijken of dit wel nodig is. Het snijden van een leiding en het daarna verbinden van deze leiding met een andere is soms voldoende. Mocht het wel noodzakelijk zijn, dan moet u er altijd voor zorgen dat de hoofdkraan dicht is. Daarnaast moet al het water uit de leidingen zijn. Het water kan anders zorgen voor schade.

Om een storing te kunnen verhelpen moet u eerst weten wat het probleem is. Veel cv-ketels zoeken dit al voor u uit en geven u een code. In de handleiding kunt u vervolgens lezen wat deze code betekent, ook het internet kan hierbij hulp bieden. Als u het probleem niet zelf kunt oplossen, bel dan gerust Loodgietersbedrijf HLS zodat wij u verder kunnen helpen.

Vorstschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk voorkomen. Isolering is cruciaal bij het beschermen van waterleidingen tegen vorst. Zowel de ruimte waar de leidingen liggen als de daadwerkelijke waterleidingen moeten geïsoleerd zijn. Ook is het slim om te zorgen voor verwarmingskabels. Verder kunt u aluminium tape wikkelen om waterleidingen gemaakt van kunststof.

Het is heel vervelend als er alleen nog maar koud water in huis is. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Als er uit sommige kranen wel warm water komt en uit anderen niet, ligt de oorzaak bij de thermostatische kranen. Deze kunnen bijvoorbeeld onderhevig zijn aan kalkaanslag. Als u nergens meer warm water heeft ligt de oorzaak bij de cv-boiler. Controleer dan alle afzonderlijke onderdelen, de aansluiting en kijk of er eventueel een lekkage is.

Bij problemen met de leidingen, zoals een bevroren leiding of zelfs een kapotte leiding, is het verstandig om een loodgieter te bellen. Deze problemen kunnen namelijk leiden tot veel schade. Ook voor het verhelpen van een lekkage is een loodgieter bellen de beste optie. Voor andere klussen geldt dat u eerst zelf kunt kijken en mocht dit niet lukken, dan zijn loodgieters altijd bereid u te helpen.

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Voordelige prijzen
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button