De ontstoppingsdienst in Hoorn biedt snelle en adequate hulp

OntstoppingEen verstopping kan zich op allerlei plekken manifesteren. Bij het doucheputje, in de gootsteen of in het toilet. Of mogelijk is uw afwasmachine, vaatwasser of regenpijp verstopt, met lekkage tot gevolg. In alle gevallen is snelle hulp geboden. De deskundige ontstoppingsdienst in Hoorn helpt u uit de brand als uw riool of leidingen verstopt zijn en het water op een bepaalde plek in huis niet meer weg spoelt. Als ervaren loodgieter kunnen wij elke kleine of grote verstopping oplossen. Wij zijn voor spoedgevallen dag en nacht bereikbaar en komen bij wateroverlast of andere problemen direct langs om de verstopping te verhelpen.

De ontstoppingsdienst in Hoorn lost elke verstopping op

Het ontstoppen van een riool is vakwerk. Het is verstandig daar niet zelf mee aan de gang te gaan, maar de professionele en betaalbare loodgieter in Hoorn in te schakelen. Onze ontstoppingsdienst speurt met hoogwaardig detectiemateriaal de verstopping op, brengt het probleem in kaart en onderneemt vervolgens direct actie om de verstopping uit de wereld te helpen. Wij weten uit ervaring wat voor welk type leiding de beste methode is om het opgehoopte vuil vakkundig en probleemloos te verwijderen. U kunt er van op aan dat de verstopping na onze werkzaamheden volledig is verdwenen.

De betrouwbare ontstoppingsdienst in Hoorn zorgt ervoor dat uw afvoer na een verstopping weer goed functioneert. Wij staan iedere dag van 6:30 tot 00:00 en 7 dagen per week voor u klaar bij al uw afvoerproblemen in en om het huis. Bel ons op als u te maken heeft met een verstopte afvoer. Wij zijn binnen korte tijd bij u. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier op onze website als u de afvoerleidingen wilt laten controleren of laten doorspuiten.

Bel nu onze loodgieter

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button