Een langere levensduur van uw cv-ketel in Hoorn door regelmatig onderhoud

Onderhoud cv ketelEen cv-ketel is een essentieel apparaat in uw woning of kantoor, dat niet mag verzaken, want anders zit u in de kou of heeft u geen warm water uit de kraan. Laat regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel uitvoeren, om niet voor onaangename verrassingen komen te staan. De professionele loodgieter/installateur in Hoorn is niet alleen hét adres voor onderhoud van de cv-ketel, maar ook voor een reparatie of installatie van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Bel ons op bij een storing of defect aan uw cv-ketel of sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af om de problemen voor te zijn.

Een voordelig contract voor onderhoud van de cv-ketel in Hoorn

Het lijkt zo gewoon dat de verwarming het altijd doet en er warm water uit de douchekop komt. Maar er is regelmatig onderhoud van de cv-ketel nodig om deze in goede staat te houden. Sterker nog, met een jaarlijkse, vakkundige onderhoudsbeurt verlengt u de levensduur van uw verwarmingsketel. Maak het u gemakkelijk en sluit een voordelig onderhoudscontract af voor een periodieke check van uw cv-ketel. Dan hoeft u zich geen zorg meer te maken over het functioneren van uw verwarmingsapparaat.

Een reguliere controle en onderhoud van de cv-ketel betaalt zich terug. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Als erkend en betrouwbaar loodgieter in Hoorn zien wij vroegtijdig slijtageverschijnselen
  • Onderdelen kunnen tijdig vervangen worden die het risico op falen hebben.
  • Hiermee voorkomt u toekomstige storingen
  • Doordat de cv-ketel een langere levensduur krijgt spaart u dure onderhoudskosten in een latere fase uit.
  • Onderhoud maakt de ketel energiezuiniger en milieubewuster
  • Het verlaagd de kans op een lekkage waarbij de giftige stof koolstofmonoxide vrij kan komen

Bel ons op voor een onderhoudsbeurt of maak gebruik van onze reparatieservice in Hoorn en omgeving als u een acuut probleem heeft.

Bel nu onze loodgieter

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button