Lekkage in Hoorn verhelpen

Lekkages in huis moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Zeker als het gaat om een gaslekkage is het voor iedereen duidelijk dat deze met grote spoed verholpen moet worden. Door de hoge ontvlambaarheid van gas is er bij een gaslekkage altijd kans op ontploffingsgevaar. Daarom moet er na het uitvoeren van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen zo snel mogelijk contact met een loodgieter worden opgenomen om de lekkage in Hoorn te verhelpen. Een gaslekkage is echter niet de enige lekkage die zich in huis kan voordoen. Lekkages aan daken, waterleidingen en riolering komen veel vaker voor dan gaslekkages. Waterlekkages zijn misschien niet zo gevaarlijk als een gaslekkage, maar ook bij dit soort lekkages is spoed geboden bij het vinden van een oplossing. Ook hiervoor kunt u onze loodgieters inschakelen.

Noodzaak van een loodgieter bij gas- en waterlekkages

lekkagesBij zowel gas- en waterlekkages is het belangrijk dat het probleem van de lekkage snel gelokaliseerd en gerepareerd wordt. Als dit niet spoedig gebeurt dan is er sprake van ontploffingsgevaar bij een gaslekkage en waterschade bij een waterlekkage. Veel mensen onderschatten nog weleens de gevolgen van waterschade in huis. Echter kunnen de kosten voor het herstellen van waterschade zeer hoog oplopen. De reden dat u het oplossen van deze problemen het beste aan een loodgieter kunt overlaten is dat deze vakmensen de beschikking hebben over de kennis en de apparatuur om het probleem snel op te kunnen sporen. Op het moment dat het probleem exact gelokaliseerd is moet dit natuurlijk ook op een vakkundige manier gerepareerd worden. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Neem dus snel contact met ons op.

Bel nu onze loodgieter

Waarom zijn wij uw vakman?

Erkend loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met ontstoppingen, cv-ketel onderhoud en lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag en zondag!

Call Now Button