CV-ketel onderhoud voor de wintermaanden slimme keuze

CV-Ketel onderhoud voor de wintermaanden
Blog

De verwarming binnen uw woning is onmisbaar tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Met een trui zult u het immers niet warm genoeg hebben! Om er zeker van te zijn dat de cv-ketel de hele winterperiode goed blijft werken, is het essentieel dat u deze voor de wintermaanden laat onderhouden. Onze ervaren loodgieters helpen u hier graag bij. Tijdens het onderhouden van de cv-ketel binnen uw woning lopen we de onderdelen van de cv-ketel na op een beginnende slijtage of beschadigingen. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen om een cv-ketelstoring te kunnen voorkomen.

Wat te doen bij een cv-ketelstoring in de winter?

Mocht u vergeten zijn de cv-ketel te laten onderhouden, dan is de kans op een cv-ketelstoring relatief groot. Dit geldt in het bijzonder voor de wat oudere cv-ketels. Bij een cv-ketelstoring kunt u eerst kijken of u de storing zelf kunt verhelpen. Kijk bijvoorbeeld naar de foutcode op het display van uw cv-ketel en zoek deze op in de handleiding van het apparaat. Soms is het al voldoende om de cv-ketel te resetten.

Is het niet gelukt om de cv-ketelstoring zelf te verhelpen? In dat geval kan onze loodgieter bij u langskomen om de helpende hand te bieden. Wij zorgen vaak dezelfde dag nog voor een passende oplossing voor de cv-ketelstoring.

Nieuwe cv-ketel plaatsen voor de winter

Naast de mogelijkheid om uw cv-ketel te laten onderhouden kunt u deze ook laten vervangen. Zeker wanneer uw cv-ketel oud begint te worden kan het interessant zijn om over te stappen op een moderne combiketel. Het fijne aan een combiketel is het feit dat deze doorgaans een hoger rendement hebben en daarbij lagere onderhoudskosten met zich meebrengen. Voortaan hoeft u immers niet langer een losse boiler en losse cv-ketel te laten onderhouden, maar enkel nog uw nieuwe combiketel.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Deskundig en professioneel
Snel ter plaatse
Altijd bereikbaar

Lees ook eens:

Call Now Button